Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Rambo

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Rambo.

Jonge heer Rambo is bij ons gekomen omdat hij niet kon samenleven met een baby; die hectiek was te veel voor hem en gaf hem veel onrust. Ook in de opvang is hij niet op zijn plek. Hij accepteert de andere aanwezige katten slecht en wordt niet graag benaderd. Voor Rambo zoeken wij dan ook een rustig huishouden waar hij de enige kat is en ook lekker naar buiten kan.

Als hij eenmaal op zijn plek is dan is Rambo een lieve huiskat, al moet hij eerst wel even de kat uit de boom kijken na zijn verhuizing. Eenmaal gewend, wordt-ie wel stoer! Hij kan goed op zichzelf zijn en komt het liefst op zijn eigen tijd aandacht vragen. Hij kan dan ook zeker lekker bij je komen liggen en aanhankelijk zijn.

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda