Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Rainbeaux

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Rainbeaux.

Rainbeaux is een vrouwelijk konijn van onbekende leeftijd met een leuk uiterlijk. Qua karakter is Rainbeaux wel een beetje een tutje. Ze laat hier redelijk wat territoriaal gedrag zien wanneer je haar hok schoonmaakt, maar ze laat aan de andere kant ook zien dat ze een vrolijk en nieuwsgierig konijn is.

Vanwege haar territoriale karakter is het voor Rainbeaux belangrijk dat ze een ruim (buiten) verblijf krijgt, of veel tijd buiten de kooi mag spelen. Ook is het belangrijk dat Rainbeaux een leuk (gecastreerd) vriendje krijgt, want de verwachting is dat wanneer ze met een partner in een ruim verblijf zit het territoriale gedrag wel af zal nemen en ze zich zal ontwikkelen tot een vrolijk en gezellig konijn.

Rainbeaux is vanwege haar karakter niet geschikt voor bij kinderen. Voor al onze konijnen geldt dat we ze alleen herplaatsen als ze gezelschap krijgen van een ander konijn en een voldoende ruim verblijf krijgen. Naast Rainbeaux hebben wij op dit moment nog meerdere andere leuke konijnen, kijk hiervoor gerust even op onze site!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen