Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Rafael

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Rafael, een kitten van rond de 6 weken.

Rafael is buiten gevonden en dit was te merken. Mensenhanden heeft hij in zijn korte leven nog niet meegemaakt, dit is nog erg eng. Het is een erg bange kitten die dan ook de rust nodig heeft om zichzelf te worden. Wanneer hij rustig de tijd krijgt zal hij in de loop van de tijd een schootkat kunnen worden. Aanrakingen zullen in het begin nog niet gaan lukken, hiervoor heeft hij veel tijd nodig om daar vertrouwen in op te bouwen.

Rafael kan het erg goed met andere katten vinden en zal dit ook erg leuk vinden. Een andere kat zal mogelijk kunnen helpen bij het vertrouwen opbouwen in de mens.

Hij rent weg wanneer je de kamer in komt. Maar wanneer je in de kamer bezig bent zal Rafael je wel in de gaten houden en nieuwsgierig zijn. Hij zal graag hoog en verscholen zitten in een schuilhokje of een kleedje.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda