Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Polly

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Polly, een leuk konijntje.

 

Polly is een vrolijke en aanhankelijke middenslag dame van onbekende leeftijd.

Helaas kon ze niet mee toen haar eigenaar moest verhuizen en zoekt ze via ons een nieuw plekje.

Polly is een goed opgevoed en makkelijk binnenkonijn. Ze was gewend om vrij door huis te mogen wandelen en is dan ook goed zindelijk. Ook is ze gewend om met katten samen te wonen en dit ging altijd goed.

Polly vindt het heerlijk om uitgebreid geaaid en gekriebeld te worden en gaat er dan ook echt voor zitten. Ze zou in dit opzicht ook erg geschikt zijn in een huishouden met kinderen.

Omdat Polly zo van aandacht houdt, zou het leuk zijn voor haar als ze weer als binnenkonijn, en het liefste vrij door huis, mag leven, zodat ze niks te kort komt. Als ze dan ook nog eens haar leven mag delen met een lieve en knappe kerel is ze helemaal gelukkig!

Net als de meeste konijnen houdt Polly er niet van om opgetild te worden. Liever wordt ze geknuffeld terwijl ze met alle vier de pootjes op de grond staat.

|Doorsturen

BuienradarAgenda