Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Pancho

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Pancho, een echte Mechelaar.

Pancho is echt een hond voor liefhebber: een actieve Mechelaar die graag aan het werk is, maar ook moet leren wanneer het werk even klaar is. We zoeken een wat ervaren eigenaar die weet wat hij doet met Pancho. Heeft u trainerservaring, dan heeft u zeker een streepje voor. Liefst 
iemand met een grote tuin, en liefst in het buitengebied. Als Pancho wordt geplaatst dan bieden we een consult aan met onze gedragstherapeut, die de start van Pancho kan begeleiden.

Het volledige verhaal van Pancho: https://www.dierenopvangdewissel.nl/asieldier/pancho/

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda