Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Ot en Sien

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Ot en Sien, twee leuke oude besjes.

Ot en Sien zijn twee dames op leeftijd van bijna 18 lentes jong. Echte senioren die graag van hun pensioentje willen genieten door lekker verwend te worden wat ze zo verdienen.

Ze genieten nog met volle teugen van het leven. Ot is van dit leuke duo  haantje de voorste die het voortouw neemt, al gaat Sien er al vrij snel in mee als Ot het bezoek goed heeft gekeurd. Ze zijn heel knuffelig en gezellig en echte een geweldige gezelschapskatten.

Hier genieten ze van zachte mandjes, warme nachten en goed voer. Deze dames op leeftijd verdienen een fijn pensioen zodat ze het luizenleven kunnen leiden zoals dat hoort bij een kat. Deze lieve dames hoeven het avontuur van buiten niet meer zo nodig. Een beschut plekje buiten zouden ze vast fijn vinden om daar bijvoorbeeld van het zonnetje te genieten. Ze zoeken een plekje waar alle liefde en aandacht voor ze is voor een fijn pensioen.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda