Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Orange

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Orange, een kat die verwilderd bij ons binnenkwam, maar stiekem erg leuk blijkt!

Orange is een lieve kater die het vooral in het begin erg spannend vond bij ons. Hij heeft even moeten wennen aan alles om hem heen, maar is nu een lieve en aanwezige kater.
Dit komt vooral door een lieve kater die in de kamer zat, deze is intussen geplaatst. Deze aanhankelijke kater lag samen met Orange in een mandje, ze likten elkaar en gaven elkaar constant kopjes. Nu hij nog samen met een andere poes in de kamer zit veranderd hij met de dag steeds ietsje meer tot die lieve knuffelkont wat hem zo goed doet! De poes waar hij nu bij zit was eerst niet zo gediend van andere katten, maar Orange heeft ook haar inmiddels ingepalmd en ook dit gaat goed. Met andere katten is hij dus heel erg sociaal.
We verwachten dat, mits er geen kleine kinderen wonen in zijn nieuwe huisje, hij in elk huishouden zou mee kunnen draaien waar genoeg aandacht en liefde voor hem is. Deze liefde zou hij dan ook graag weer aan u teruggeven.
Voor Orange zoeken we een plekje waar al een andere sociale jong/jongvolwassene kat woont of komt wonen. Zodat hij weer met een andere kat in een mandje kan liggen en aan elkaar kunnen optrekken en misschien boevenstreken kunnen uithalen.

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda