Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Nathan

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week is dat kruising Mastiff Nathan.

Nathan is een kruising Mastiff van ongeveer 4,5 jaar. Hij is een flinke vent en heeft dus veel ruimte nodig.

Nathan is een erg lieve hond, hij houdt van knuffelen en van mensen. Hij is niet echt eenkennig en voor een allemansvriend. Deze hond is daarom niet geschikt voor bewakingswerk, maar wil echt in huis wonen. Hij houdt enorm van aandacht en is graag bij je. Hij is daarom ook favoriet bij de vrijwilligers om uit te laten.

Nathan kan absoluut niet bij katten! Maar zou wel bij bepaalde honden kunnen. Teven vindt hij  namelijk erg leuk. Op zijn vorige plek had hij een lieve teef als vriendin waar hij gek op was. Hij kan dan wel wat beschermender worden, zeker tegenover andere honden. Iets om rekening mee te houden. Met reuen is hij wisselend, lang niet elke reu vind hij oke.

We zoeken voor Nathan een plek waar ruimte voor hem is: een groot huis, of een huis met grote tuin/erf waar hij de ruimte heeft. We zoeken mensen die de tijd voor hem hebben en hem weinig alleen hoeven te laten. Een andere hond zou er dus bij kunnen, mits het een teef is. We plaatsen hem niet bij katten!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda