Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Mus

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Mus is een valkparkiet en opzoek naar een maatje en een ruim verblijf. Toen Mus bij ons kwam was hij niet fit. Hij bleek bacteriën in zijn krop te hebben. Hier is hij voor behandeld en hij is volledig hersteld. Het is (nog) niet bekend of Mus een mannetje of een vrouwtje is.

In de opvang kwettert Mus gezellig over en weer met zijn buur. Hij is gekortwiekt, dus hij kan helaas niet meer vliegen. Mus is echter heel goed in klimmen en klauteren en gaat op zijn gemak zijn hele hok door. In zijn hok heeft hij een schommel waar hij regelmatig op te vinden is.

Naar mensen toe is Mus nog erg schuw. Hij is niet aan contact met mensen gewend en vindt ons nog erg spannend. We zijn voor Mus opzoek naar een huisje waar zijn behoeftes worden begrepen. Hij zou graag een maatje willen en een ruim verblijf waarin hij aan zijn beweging kan komen. Hij wil namelijk graag iemand blij maken met zijn vrolijke gekwetter!

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda