Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Murphy

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Murphy.

Murphy is een prachtige reu van bijna 4 jaar oud. Hij is in een gezin opgegroeid met een kat en een klein kindje. Voor zijn eigen gezin is het een echte lieverd. Visite wordt ook dolenthousiast ontvangen.

Murphy kan goed alleen thuis zijn, maar dit natuurlijk niet te lang. Hij paste samen met de kat op het huis. Buiten is hij erg onzeker tegenover vreemde  mensen en andere honden,  om te voorkomen dat deze dichterbij zouden komen ging hij ze alvast imponeren door te blaffen en grommen.

Murphy zoekt een plek waar hij niet zoveel andere honden en vreemde mensen tegenkomt, het liefst in een landelijke omgeving. Daar kan hij meer ontspannen uitgelaten worden. Murphy is dus zeker geen beginnershond.

 

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda