Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Murphy

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Murphy is een prachtige reu van bijna 4 jaar oud. Hij is in een gezin opgegroeid met een kat en een klein kindje, voor zijn eigen gezin is het een echte lieverd. Ook bekende visite wordt dolenthousiast ontvangen. Hij kan goed alleen zijn en paste samen met de kat op het huis.

Buiten (vorige eigenaar woonde in een drukke buurt met veel prikkels) is hij erg onzeker naar mensen en naar honden waardoor hij daar naar uitviel, Murphy zoekt daarom een plek waar hij niet zoveel andere honden en mensen tegenkomt. Dit is dus niet in een drukke woonwijk. Hij zal daardoor wat meer kunnen ontspannen en zal dan ook beter om kunnen gaan met nieuwe situaties.

Murphy is dan ook geen beginnershond. Voor de meer ervaren baas zal Murphey een erg lieve en trouwe hond zijn die dol is op spelen en wandelen!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. E-mails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen