Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Mozes

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Mozes.

Mozes is een kat met een hart gevuld met liefde. Daarmee weet hij wonderen te verrichten bij elk mens, want het is moeilijk om hem niet te volgen in wat hij doet. Hij is dan ook op zoek naar mensen met zeeën vol tijd en aandacht. Met zijn al opgedane levenservaring is hij wereldwijs en hij trekt daarmee graag de wereld. We verwachten ook dat hij nog enthousiast genoeg is om een muizenplaag of vliegenplaag te voorkomen. Mozes heeft niet zoveel eisen voor zijn nieuwe huis: veel aandacht, niet te veel drukte maar wel gezelligheid en buitenruimte om op pad te kunnen. Heeft u voor Mozes zijn beloofde huis? Kom dan snel bij hem kijken!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda