Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor moeder konijn en enkele kleintjes

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: moeder konijn en enkele kleintjes.

Deze konijnen zijn opzoek naar een nieuw onderkomen! Mama is 8 maanden en de kleintjes zijn ondertussen 13 weken.

Mama Visstick is een schootkonijn dat graag languit op je ligt en een massage echt waardeert! Op onderzoek uitgaan is haar hobby en ze zoekt dan altijd een gaatje om haar onderkomen te vergroten. Ze is dol op peterselie!

Het gladde witte konijntje is ondernemend en slim. Ze weet maar al te goed dat ze pittig moet zijn om boven haar broertje en zusjes uit te komen. Dit levert dan ook grappige momenten op als ze er vandoor gaat met een groot stuk witlof zodat ze dit niet hoeft te delen.

Het kleine bruine konijntje  knabbelt graag op alles wat niet van haar is en probeert daarmee je aandacht te stelen.

De albino dame is een beetje verlegen en heeft een tijdje nodig om je te leren kennen. Toch, met een beetje overtuigingskracht en dwang komt ze graag bij je opzoek naar een veilig plekje.

De 4 dames zijn niet gewend aan buiten en kunnen de komende tijd niet in een buitenverblijf worden gezet.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda