Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Melle

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Melle.

Melle is een vrolijk Japans Meeuwtje die spontaan bij iemand binnen is komen vliegen. (Of Melle een mannetje of een vrouwtjes is, is niet bekend.)

Melle zoekt een ruime volière met minstens één maar het liefste meerdere soortgenoten waar hij lekker rond kan vliegen en vriendjes kan maken. Ook zou een volière met Japanse Meeuwtjes in combinatie met andere volièrevogels een optie zijn.

Melle is nog een tikkeltje verlegen. Hij kan erg leuk kwetteren en fluiten, maar dat doet hij het liefste wanneer hij denkt dat er niemand luistert. Heb jij Japanse Meeuwtjes en nog plek voor eentje erbij? Neem dan contact op!

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda