Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Luca

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Luca, een Engelse Stafford reu van 8 jaar oud.

Een prachtig hondje dat buiten zijn schuld om helaas geen woonruimte meer had. Luca is een vriendelijke reu. Hij vindt iedereen oké. In huis wordt bezoek enthousiast welkom geheten. Voor zijn baasje is hij lief en gezellig, maar hij is ook vrij zelfstandig. Op gezette tijden vraagt Luca aandacht en een aai over de bol.

Volgens zijn baasje kan hij prima overweg met kinderen, maar is hij niet gewend met ze in een huis te leven. Met andere honden wil hij niet spelen, hij negeert ze het liefst. Verder kan hij best wel een paar uurtjes alleen zijn maar niet te lang.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda