Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Lex

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Lex.

Deze lieve maar eigenzinnige kater met soms wat ondeugende streken is een stoere ruwe bolster met een klein hartje. Lex heeft samengewoond met een andere kat en een hond. Met de andere kat en hond klikte het niet altijd even lekker, dus hij zoekt nu een thuis zonder andere katten of honden.

Lex is een echte stoere kater die het - als dat nodig is - niet erg vindt zijn territorium/buurt te bewaken door eventueel daar zijn nagels bij te gebruiken. Zo is hij helaas niet ongeschonden uit de strijd gekomen en heeft een herstellend wondje bovenop zijn kop. Lex is een gezellige kater die overal wel even komt buurten en houdt daar soms ook nog weleens eet-adresjes aan over. Helaas is dit ook de reden dat Lex via ons een plekje zoekt; hij was meer bij de buren te vinden dan thuis.

Lex kan deuren open maken en ook de koelkastdeur! Lex wordt geschat op een leeftijd van 9 jaar. Heeft u na het lezen van Lex zijn verhaal het idee dat zou nog weleens een kater kunnen zijn voor mij, wacht dan niet langer en kom kennismaken.

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda