Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Laila

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Laila is een mooie zwarte dame van ongeveer 5 jaar. Ze is een lieve en aanhankelijke hond maar helaas klikte het niet met de andere aanwezige hond. Daarom zoekt ze nu naar een nieuw huisje. 

Laila is een lieve Stafford die graag contact met je maakt. Ze is heel aanhankelijk en echt een gezelschapshondje. Ze houdt van mensen, vooral van vrouwen! En kan ook met wat oudere kinderen oveweg, vanaf een jaar of 12. Ze is niet zo groot, en slank gebouwd. Echt een meisje.

Laila is braaf en rustig in huis en kan goed mee in de auto. Ze gaat graag mee op pad voor een lange wandeling, maar wel altijd aan de lijn. Laila werd nooit losgelaten en dat raden we nu ook niet aan. Ze is namelijk wat wisselend tegenover honden. Ook met de hond waar ze mee samenwoonde boterde het echt niet. We plaatsen haar daarom ook niet bij andere honden.

Laila is een energieke hond die graag iets onderneemt. Ze houdt erg van spelletjes en kan zich helemaal uitleven in apporteren of een trekspel. Het commando ‘los’ vergt wel wat oefening. Laila reageert goed op training en met een positieve vorm van training zal ze ook nog heel wat kunnen leren. De basiscommando’s kent ze in elk geval al aardig.

Laila is erg graag bij je en bouwt echt een band met je op. Ze zal een erg trouw maatje worden voor haar nieuwe eigenaar. Daardoor vindt ze alleen thuis zijn wel minder leuk en kan ze wat piepen.

We zoeken voor Laila een fijne, actieve eigenaar die graag met haar op stap gaat en haar weinig alleen thuis hoeft te laten.

 

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. E-mails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen