Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Kyra

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Kyra, een onzeker, maar eigenlijk heel lief klein hondje.

Kyra is een Pekinees x Jack Russel teefje van bijna 8 jaar oud. Kyra haar wereld staat op z'n kop… Dat merk je aan haar. Ze vindt het in de opvang erg spannend en vertrouwt nog weinig. Gelukkig is het eerste ijs gebroken en dan vindt ze het ook heel fijn om geaaid en geknuffeld te worden en is ze heel aandoenlijk.

Kyra zal het best op haar plek zijn bij rustige mensen die veel geduld hebben en niet in de binnenstad of een drukke dorpskern wonen, daarvoor is ze veel te onzeker.

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda