Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Kyra

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Kyra, een staffordshire terrier teef van ongeveer 4 jaar, is op zoek naar een nieuw thuis. Een thuis waar ze lekker bezig wordt gehouden. Ze is erg energiek, haar nieuwe baasje zou haar een plezier doen wanneer deze met haar gaat trainen, werken of in ieder geval haar genoeg te doen geeft om haar energie te kunnen gebruiken. Er is niet veel van haar bekend maar ze lijkt door haar soms onbehouwen gedrag niet zo geschikt bij kinderen. Hoe ze met andere dieren is, is ook niet bekend. Heeft u genoeg tijd en ruimte en is het ras u bekend, misschien is Kyra dan een hond voor u.

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. E-mails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen