Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor kittens

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: diverse kittens.

Het kittenseizoen is nog niet voorbij! De leuke, lieve en aaibare kittens gaan heel snel maar we hebben ook muurbloempjes. Sommige kittens zijn niet opgegroeid onder de meest sociale omstandigheden, maar zeker op zo’n jonge leeftijd nog sociaal te krijgen. Met geduld, tijd en ruimte hebben ze potentie om toch een knuffelkat te worden.

Wanneer de kittens oud genoeg zijn, moeten ze gesteriliseerd/gecastreerd worden, hiervoor krijgen zij een doorverwijzing van De Wissel mee. De adoptiekosten voor kittens die één keer gevaccineerd zijn bedragen € 135, voor kittens die twee keer gevaccineerd zijn is dit € 165. Daarnaast zijn ze ook ontwormd, ontvlooiid en gechipt.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda