Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Kiki

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Kiki.

Kiki is een jong poesje van 1 jaar. Ze is bij ons gekomen omdat het niet ging niet met een andere kat. Zij zelf had daar geen probleem mee, maar de andere kat vond haar moeilijk. Kiki is namelijk blind en ziet niet aan de andere kat of deze liever geen contact wil.

Ze is een lieve poes die graag naast je op de bank komt liggen of soms op schoot. Het is een zelfstandige dame die daarnaast ook graag bij je in de buurt is. Ze is daarnaast erg speels, ze is gek op wc-rolletjes en speeltjes met geluidjes.

Kiki zoekt een huis zonder andere huisdieren, waar ze als binnenkat mag komen te wonen.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda