Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Karin

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Karin.

Karin is een mooie poes van nog onbekende leeftijd. Ze is bij ons gekomen met een stel kittens. Nu die inmiddels opgegroeid en het nest ontvlogen zijn is ook Karin zelf klaar voor de verhuizing naar haar nieuwe stekje.

Karin is een poes met twee kanten, de ene kant wil heel graag aandacht, kan enorm kroelen en is ontzettend lief, haar andere kant vindt mensen heel spannend, ze komt wel op je af maar blaast en durft ook uit te halen. Deze tweestrijd die ze heeft is grotendeels te wijten aan het sterke moederinstinct. Het beschermen van haar kittens was erg belangrijk voor Karin, waardoor ze vrij fel kan zijn. Nu de kittens uitgevlogen zijn lijkt ze langzaamaan wat te kalmeren.

De verwachting is dat ze in een stabiel en rustig huis waar ze de tijd krijgt om te ontspannen en meer zelfvertrouwen kan krijgen steeds meer haar lieve kant zal tonen. Hoe lang dit zal duren is niet te zeggen De kans bestaat ook dat ze altijd een poes zal blijven met een pittig karakter en een eigen willetje. Lief wanneer het haar uitkomt, maar erg goed in het aangeven van haar grenzen, eventueel door middel van een tik.

Voor nu is het altijd nog een verrassing in wat voor bui je Karin gaat treffen. Of je krijgt een kopje, of een tik. Het houdt het leven spannend 

Om deze reden plaatsen we Karin niet bij kinderen, honden of andere katten.

Heb jij een rustig en stabiel huishouden, geduld en ben je niet bang om eens een tik te krijgen? Neem dan contact op!

|Doorsturen

BuienradarAgenda