Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Junior

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Junior, een leuk jong haantje.

Dit jonge kipje is gevonden, en daarna bij ons in de opvang terechtgekomen. Nu is hij op zoek naar zijn eigen droomplekje, waar hij bij voorkeur lekker los mag scharrelen, maar in ieder geval een ruime ren tot zijn beschikking krijgt. Hij zelf geeft aan een voorkeur te hebben voor een plekje waar hij vergezeld wordt van een aantal leuke dames, maar wij vinden het ook prima als hij in een groepje hanen terechtkomt. Zolang er dan maar voldoende ruimte is en er geen hennen aanwezig zijn. We zoeken voor hem wel specifiek een plekje buiten de bebouwde kom; een haan binnen de bebouwde kom is meestal namelijk geen goed idee.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda