Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Jopie

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Jopie.

Jopie is bij ons terecht gekomen omdat het niet klikte met kat van de vriendin na het samenwonen. Jopie hoopt via ons haar nieuwe plekje te vinden.

Jopie is een rustige, lieve en wat onzekere poes van 5 jaar. Hier in de opvang is het toch heel anders dan een plekje op de (venster)bank in een eigen huis. Dat ze moet wennen, dat merken we goed aan haar. Ze is nog wat teruggetrokken en je moet in het begin even wat geduld met haar hebben. In de kattenkamer zit ze nog wat verstopt, maar na rustige benadering wil ze wel geaaid worden. Gaat het wat te snel dan kruipt ze wat ineen of loopt ze het liefst weg.

Momenteel zit ze met een vrolijke poes in de kamer, dit gaat onderling goed. Als deze te enthousiast wordt trekt Jopie zich liever nog wat terug.

Jopie heeft samengewoond met een kleine hond, ze zou geplaatst kunnen worden bij honden die katten zijn gewend. Jopie kan goed overweg met katers, poezen wisselt heel erg.
Heeft u wat geduld - we verwachten namelijk dat er een erg lieve poes tevoorschijn komt als ze gewend is. Als het ijs gebroken is dan zie je een poes die erg graag aandacht krijgt, kopjes geeft en bij je wil zijn. Voor Jopie zoeken we dan ook een wat rustiger huishouden waar ze de tijd krijgt om te wennen, en waar ze omringd wordt door liefde en gezelligheid.

Heeft u voor deze lieve poes een plekje, wacht dan niet langer en kom langs om kennis te maken met Jopie!


Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.


 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda