Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Joker en Deejay

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Joker en Deejay, twee leuke poedeltjes.

Joker en Deejay zijn 2 poedels van bijna 11 jaar oud. Ze zijn hun hele leven al samen geweest en gaan daarom ook alleen samen naar een nieuw huisje.

Joker en Deejay zijn broertjes, maar hebben duidelijk twee heel verschillende karakters. Zo is Joker veel uitbundiger en makkelijk qua vertrouwen, Deejay is eerder afwachtend en moet je echt even leren kennen. Wel zijn beide echt knuffelkonten. Joker zit binnen een paar seconden al op schoot, Deejay komt daarna. Ze zijn gek op aandacht en heel lief.

Het zijn echt gezelschapshondjes, ze zijn het liefst elke minuut van de dag bij je. Dat zijn ze ook gewend, ze mochten zelfs in bed slapen. Verwacht dus niet dat je deze mannen nog gaat leren om alleen te zijn; worden ze wel alleen gelaten, dan blaffen ze heel wat af.

Gedurende hun hele leven zijn het lieve hondjes geweest die nooit een stap verkeerd gezet hebben, ze laten wel duidelijk merken dat ze sommige situaties spannend vinden, maar zullen daar nooit agressie bij in zetten. Ook in huis zijn ze altijd braaf. Zo kunnen ze heerlijk opgaan in spel of een kauwstaafje en dan lekker met zichzelf bezig zijn. In huis kunnen ze ook echt rust vinden en sliepen ze graag samen in hun eigen iglo! Ook bezoek is altijd prima, en wordt heel enthousiast begroet. Vooral door Joker, die springt dan heel wat af!

Ze schijnen prima bij katten te kunnen, die laten ze met rust. Honden kunnen ze wel wat spannend vinden, zeker als het grote honden zijn. Maar ook die worden altijd enthousiast begroet. Joker en Deejay zijn geen hondjes voor in een gezin met kinderen. Ze worden erg druk van kinderen en zeker Deejay wordt er gespannen en nerveus van. Ze zoeken een wat rustiger huishouden zodat ze zelf ook sneller rust vinden.

De mannen zijn nog heel energiek en enthousiast en kunnen heerlijk mee uit wandelen. Ze gaan graag mee in de auto en zijn nog erg speels. Het zijn echte levensgenieters en zoetekauwen, volgens hun vorige eigenaresse zijn ze dan ook heerlijk verwend.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda