Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Jamesy

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Jamesy.

Jamesy is een super sociale en aanhankelijke kat die graag bij je is. Hij loopt je overal achterna en kletst ook terug. Jamesy laat hier heel sociaal gedrag laat zien naar de andere katten in de kamer, al kan hij soms wel wat overweldigend zijn voor een andere kat. Wel lijkt het alsof hij in een onbekende situatie toch wat gefrustreerd of onzeker kan zijn wat resulteert in sproeigedrag. Daarom raden wij het af om Jamesy bij andere katten te plaatsen. We vermoeden namelijk dat hij het spannend vindt om in een omgeving te komen waar al katten wonen en die spanning ontlaadt door te sproeien. Hier in de opvang laat hij het sproeien gelukkig niet zien!

Jamesy is een jonge speelse kat die veel behoefte heeft aan verrijking en afleiding. Jamesy houdt van lekker eten, wat hier goed bij kan helpen. Verrijkingsbakjes of spelletjes waarbij hij wat moeite voor zijn brokjes moet doen vindt hij super leuk en zo krijgt hij gelijk wat uitdaging! Hij is heel graag onder de mensen en daarom plaatsen wij hem alleen in een huishouden waar hij niet veel/lang alleen hoeft te zijn. ’s Ochtends samen de krant lezen, samen TV kijken of samen achter de computer, Jamesy is er graag bij!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda