Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Igor

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Igor, die in de Wissel is gekomen nadat zijn eigenaresse is overleden.

Igor is een rustige, lieve en wat onzekere kater van 11+. Hij is een kater die echt even de tijd nodig heeft om zich helemaal te geven. Een echte kat uit de boom kijker. Hij zit veel in een schuilhokje om vanuit daar alles in de gaten te houden. Het is toch wel anders hier in de opvang dan een eigen (slaap)plekje in eigen huis.

Als je hem rustig benadert en je hem even laat snuffelen laat hij een heel andere kant van hem zien. Hij geniet dan erg van de aandacht en geeft soms zachtjes een kopje tegen je hand. Soms gaat het hem iets te snel en deinst hij heel lichtjes naar achteren. Door rustig tegen hem te praten is het vaak al snel weer goed.

In een rustig huis waar Igor op eigen tempo mag wennen zal hij zich waarschijnlijk ontpoppen tot een gezellige huisgenoot! Igor is geen kater voor bij een druk (jong) gezin; in een rustig huishouden met 1 of 2 mensen is waarschijnlijk meer iets voor hem. Hij zal het waarschijnlijk wel leuk vinden om een frisse neus te halen of van het zonnetje te genieten bij zijn nieuwe eigenaar(s).

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda