Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Ids

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Ids is een al wat oudere kat die gewend is aan het straatleven. Dit is aan zijn uiterlijk wel te zien; hij heeft hier en daar wat littekens van aanvaringen met soortgenoten, hij zit een beetje slordig in zijn vacht, enzovoort. Toch heeft hij altijd een thuis gehad waar hij terecht kon voor eten en wat rust. Helaas is zijn baasje overleden en Ids zoekt een nieuw thuis waar hij weer van zijn vrijheid kan genieten. Ids is, ondanks zijn uiterlijk, een erg lieve en aanhalige kat die ook goed met andere katten kan opschieten. Zoekt u een zelfstandige, aanhalige kater, dan is Ids de kat voor u.

 

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. E-mails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen