Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Hero

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Hero.

Hero is kater op leeftijd van 12 jaar, die steeds vaker bezoek en dochtertje van zijn vorige eigenaars aanviel. Zijn eigenaren hebben toen het moeilijke besluit genomen om een nieuw plekje voor hem te zoeken.

Hero is een kater die heel kieskeurig is in wie hij vertrouwt. Wanneer hij je goed kent is hij een lieve kater die graag komt kroelen en je opzoekt voor aandacht. Dit wel alleen als het in zijn agenda past. Tegen onbekende mensen kan hij nog weleens fel uit de hoek komen. Zijn vorige eigenaar hield Hero als er bezoek kwam apart, dit ging altijd goed.

Hij kan met andere katten overweg, hij duldde zelfs de buurkatten in zijn huis. Honden, dat is een ander verhaal, die mept en krabt hij vrij snel als deze in zijn buurt komt. Hij is graag buiten en op pad.

Zijn vorige eigenaren gaven aan dat iedereen hem buiten mocht aaien en optillen en hij komt naar je toe voor een knuffel. Helaas hebben wij deze lieve aanhankelijke kant (nog) niet mogen zien, hij vindt ons namelijk nog niet te vertrouwen. Hero is op zoek naar die ene eigenaar die ook hem volledig wil vertrouwen en samen door 1 deur gaan tot het einde van zijn leven!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda