Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Harlinger haan Feike

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week is dat Donja, een leuk Jack Russel teefje.

Feike is een mooie grote haan, mogelijk een Australorp, die in Harlingen bij de zeedijk gevonden is. De allerstoerste is Feike niet, maar hij is ook niet echt bang voor mensen. Voor wat lekkers is hij altijd te porren en staat direct klaar als hij verwacht dat je wat voor hem hebt. Als hij lekker op het erf rond mag scharrelen zal hij dan ook vast gezellig bij je in de buurt blijven.

Voor Feike hopen we een leuk plekje te vinden waar hij lekker vrij mag scharrelen en gezelschap krijgt van een paar hennetjes. Hij kraait niet heel veel, het is echter niet verstandig hem te huisvesten midden in een woonwijk. Zijn gekraai is wel vrij luid namelijk.

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen