Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Guusje

UPDATE: Guusje heeft inmiddels een nieuw thuis

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Guusje.

Guusje is een oudere, rustige dame van 12 jaar oud. Ze houdt niet zo van drukte. Ze laat zich er ook niet direct van overtuigen dat iedereen het beste met haar voorheeft. Guusje is eerst nogal voorzichtig bij een nieuwe ontmoeting.

Wanneer toch blijkt dat degene die ze heeft ontmoet wel deugt, dan komt ze los en wil ze graag aangehaald worden. Guusje is een andere kat gewend maar is daar nooit echt grote vrienden mee geweest, ze gaat liever haar eigen gang.

Heeft u een plekje in huis voor Guusje waar ze in alle rust van haar oude dag  kan genieten, laat het dan weten en neem contact op met Dierenopvang de Wissel.

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda