Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Flosje

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week is dat Flosje, een leuke muis op zoek naar een goed nieuw huis.

Flosje is een jong muizenmeisje. Toen ze binnenkwam was ze nog zo jong dat we niet zeker wisten of ze een mannetje of vrouwtje was, ze zal dus toen ook nog maar een paar weken oud geweest zijn. Flosje is een vrolijk jong en nieuwsgierig muisje. Zelfs op de hand is ze erg lief en nieuwsgierig! Er is dus duidelijk tijd besteed aan haar om haar zodanig tam te krijgen. Jammer genoeg is er echter nooit een eigenaar gekomen die haar kwijt is, dus is ze nu via ons op zoek naar een leuk nieuw plekje. Ze is op zoek naar haar muizenflat met soortgenootjes. Een groepje muizen kan erg leuk zijn om naar te kijken, zeker als ze wat te doen hebben in de kooi; dus wat dingetjes om aan te knagen, om doorheen te kruipen en iets om mee te spelen. Heeft u dus een leuke groep muizenvrouwtjes en zoekt u nog een klein muizenmuisje? Flosje is er helemaal klaar voor!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda