Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Imma

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Imma, een lieve poes van ongeveer 9 jaar oud.

Imma is niet moeders mooiste en heeft ook nog eens een aantal gebreken. Zo mist ze een flink 
deel van haar staart en had ze bij binnenkomst een behoorlijke tumor op haar schouders. Deze tumor is verwijderd en bleek gelukkig goedaardig. En Imma is ook nog eens stokdoof.

Gelukkig compenseert Imma haar gebreken ruimschoots met haar fantastische karakter. Imma is namelijk een enorme knuffel. Wanneer ze haar verzorgers aan ziet komen begint ze luid te spinnen en word je bedolven onder een flinke lading kopjes. Heel af en toe geeft ze zelfs liefdesbeetjes of geniet ze zo van alle aandacht dat ze wat begint te kwijlen.

Als je bij haar gaat zitten heeft ze al snel door dat op schoot nog een veel betere plek is om te knuffelen. Als ze uitgeknuffeld is, ligt ze graag in een mandje in de zon te slapen.

Omdat Imma doof is, en niet van andere katten houdt, is ze niet geschikt voor een druk huishouden met andere huisdieren of jonge kinderen. Ook is het beter om Imma niet vrij naar buiten te laten. Ze hoort bijvoorbeeld auto’s niet aankomen met alle gevolgen van dien. Een afgezette tuin of balkon zou Imma wel heerlijk vinden!

Heb jij een rustig huis en ben je van mening dat schoonheid van binnen zit? Neem dan contact op voor meer informatie 058-2664300.

We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda