Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Djurre

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Djurre, een Friese stabij reu van anderhalf jaar oud, een jonge vent in de bloei van zijn leven!

Wegens omstandigheden buiten Djurre om zoekt hij via ons naar een nieuw huis. Dat zal niet al te moeilijk moeten zijn.Djurre is een ongecompliceerde bonk stabij die vast snel ergens terecht kan. Hier zien we vooral een actieve vriendelijke hond die graag aan de wandel gaat. Verkeer vindt hij wel heel spannend, we plaatsen hem daarom niet in de stad, maar het liefst ergens landelijk.

Djurre is een klein verrassingspakket want we hebben bijna geen informatie over zijn achtergrond. We zoeken daarom naar mensen die dat geen probleem vinden, en tijd en geduld voor hem uit willen trekken. En het niet vervelend vinden dat ze zelf achter wat kennis aan moeten met hem. Bijvoorbeeld als blijkt dat hij niet alleen thuis kan zijn, dat dat geen probleem is of rustig opgebouwd kan worden. Voor meer info kijk op www.dierenopvangdewissel.nl/asieldier/djurre/

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda