Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Dala

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Dala.

Dala is een poes van 12 jaar die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Wanneer ze geen aandacht wil zal ze dit zeker duidelijk maken. Als zij zelf behoefte heeft aan aandacht komt ze dit wel halen. Dala moet het vertrouwen krijgen in haar nieuwe omgeving en iedereen die haar 
benadert. Als je te snel met haar wilt gaan dan maak je geen vrienden! Met geduld kom je bij Dala veel verder. Dala is een wat lastige eter, die voeding zonder graan krijgt.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda