Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor broer en zus

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: de Sky’s.

De Sky’s zijn rond de 10 weken. Broer en zus zijn samen binnengekomen en zouden ook samen weer weg willen gaan. Links is het katertje en rechts de poes.

Het katertje neemt graag het voortouw en zijn zusje trekt zich hier aan op. Zij is een beetje afwachtend en vindt alles een beetje spannend maar zodra haar broertje duidelijk maakt dat het genieten is, zal zij niet achterblijven.

Katertje is erg ondernemend en komt graag bij je op schoot kruipen en kroelen. Hij kan af en toe wat doorslaan in zijn spel en dan is zijn zusje degene die hem weer kan afremmen. In het begin zullen ze een beetje het vertrouwen moeten krijgen voor ze zich volledig geven.

Beide moeten wel een beetje de rust en het vertrouwen bij je ervaren voor ze volledig loskomen, maar met eten is erg veel mogelijk! Beide zijn één keer geënt, de tweede enting is voor eigen kosten. Daarnaast krijgt u een doorverwijzing voor castratie en sterilisatie, ze zijn ontwormd en ontvlooid.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda