Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Bobby

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Bobby.

Bobby is een rustige, lieve en nog wat onzekere kater van 4 jaar. Hier in de opvang is het toch heel anders dan een plekje op de (venster)bank in een eigen huis. Dat hij moet wennen, dat merken we nog wel aan hem. Hij is nog wat teruggetrokken, als je hem langzaam benadert komt hij langzaam een aai halen. In de kattenkamer zit hij momenteel nog op een plankje alles te bekijken. Na een wenperiode is het echter een enorm gezellige en sociale kater.

Bobby heeft eerder een huisje gehad, helaas kon hij daar niet blijven en hij verhuisde naar zijn vorige baasje. Meneer is een echte avonturier en wilde nog weleens naar zijn eerste huis lopen. Om de kans te verkleinen dat Bobby straks weer bij zijn oude huisjes komt aanlopen, plaatsen we hem liever niet in het westen van Leeuwarden.

In de kamer is hij nog wat op zichzelf, echter we merken dat hij elke dag wat meer went en aanhankelijker wordt. Bobby is gewend aan kinderen, honden en katten.

Hij kijkt waarschijnlijk in een nieuwe situatie even de kat uit de boom. Als het ijs gebroken is dan zie je een kater die erg graag aandacht wil, kopjes geeft en bij je in de buurt wil zijn. Voor Bobby zoeken we een specifiek plekje (vanwege teruglopen oude eigenaren) waar hij omringd wordt door liefde en gezelligheid.

Waarschijnlijk doet Bobby het in elk huishouden goed, mits ze hij dagelijks portie met aandacht en liefde krijgt. Op een plekje met zonnige vensterbank en waar hij zijn (dagelijkse) ommetje in de buurt kan maken, zal hij een tevreden huisgenoot zijn!

Heeft u voor deze lieve kater een plekje, wacht dan niet langer en kom langs om kennis te maken met Bobby!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen