Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Bo en Joey

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Dit zijn Bo en Joey, twee Maltezer mannetjes op leeftijd. Ze zijn nu ruim 13 en 14 jaar oud, en dus echt op pensioengerechtigde leeftijd. Maar wel actieve pensionado’s! Ze kunnen nog heerlijk mee naar buiten voor een leuke wandeling.

Bo en Joey hebben al het een en ander meegemaakt in hun leventjes en u zult niet de eerste nieuwe baas worden van het duo. Ze lijken daar zelf niet onder te lijden en zijn nog altijd even vrolijk. Maar ze verdienen het wel om nu eens op de mooiste plek ooit terecht te komen, een plek van waar ze nooit meer hoeven te verhuizen!

Deze Maltezer mannetjes zijn niet de moeilijkste hondjes. Ze lijken zich snel tevreden te voelen en zijn heel vriendelijk. Ze zijn hier heel gezellig en vinden iedereen leuk. Ze laten zich makkelijk aanlijnen en zijn altijd enthousiast om mee naar buiten te gaan. Ze wandelen keurig aan de lijn en zijn hier duidelijk favoriet onder de hondenuitlaters.

Bo en Joey zijn hier nog even door onze dierenarts goed nagekeken en hebben een gebitsbehandeling ondergaan. Ze zijn nu weer helemaal netjes en klaar voor hun nieuwe huis. Hun vachten zien er nu ook netjes uit, die moeten wel goed onderhouden worden natuurlijk. Maar dan heb wel twee prachtige hondjes.

Helaas weten we niet of ze gewend zijn aan katten en daarmee samen kunnen wonen. Ook hebben ze nooit met andere honden samengewoond in huis. Alleen thuis zijn is ook onbekend voor ons, neem daar de tijd voor of laat ze voorlopig nog niet alleen thuis.

We gaan ons uiterste best doen om Bo en Joey samen te herplaatsen, aangezien ze altijd bij elkaar geweest zijn. We nemen daarom voorlopig alleen aanmeldingen aan van mensen die ze allebei zouden willen hebben.

Bent u geïnteresseerd in dit witte duo? Meld u dan aan via de mail: kopieer de vragen die hieronder staan, en beantwoord ze uitgebreid in een mail. De mail kunt u sturen naar info@dierenopvangdewissel.nl.

– Wat zijn uw adres/contactgegevens (graag incl. postcode en telefoonnummer)?
– Hoeveel tijd zou de hond bij alleen thuis moeten zijn (bijv. in verband met werk, nu en in de toekomst)?
– Wat is uw gezinssamenstelling (echtpaar, kinderen, alleen)?
– Wat voor woning heeft u (rijtjeshuis, 2onder1kap, tuin etc)?
– Heeft u nog meer huisdieren?
– Heeft u ervaring met honden?
– Zou u met de hond op cursus gaan?
– Wat wilt u nog meer kwijt over uw situatie/positieve punten/leuke dingen voor ons om te weten over u?

We nemen alleen volledig ingevulde aanvragen in behandeling en nemen contact op met de mensen die we selecteren. Bij heel veel aanvragen zullen we niet de mails beantwoorden die niet uitgenodigd worden, houd daarvoor de site goed in de gaten. Wanneer er bij Bo en Joey staat dat 
ze gereserveerd zijn, dan zijn deze geselecteerde mensen al uitgenodigd, en weet u dat u helaas niet bij deze selectie zit.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda