Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Bibi

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Bibi, een leuke pluizige gesteriliseerde voedstervan ongeveer 2,5 jaar oud.

Het klikte helaas niet meer tussen haar en haar partner, dus zoekt ze via ons een nieuwe kerel om verliefd op te worden. Bibi was voor haar eigenaar een erg leuk en gezellig konijn, en liet zich ook wel oppakken. Naar voor haar onbekende mensen is ze wat afwachtend en kan ze wat pittig en territoriaal uit de hoek komen. Ze is 
daarom niet supergeschikt voor kinderen. Wel is ze vrij nieuwsgierig en kan op z’n tijd een kriebel tussen haar oren zeker waarderen.

Bibi is gehouden als binnenkonijn en dit is in verband met haar pluizige vacht ook aan te raden. Ze zoekt een knappe gecastreerde ram in een ruim verblijf om de rest van haar leven mee te delen.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda