Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Bibi

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week vragen we aandacht voor Bibi, een leuk klein konijntje!

Bibi is een lieve voedster die een leuk huisje met een leuk nieuw vriendje zoekt. Bibi is een klein halflangharig konijn. Ze is wit, met mooie blauwe ogen. Bibi is geboren op 23-02-2019 en dus nog geen 4 maanden oud. Naar mensen heeft Bibi een goed karakter maar is nog wel wat onzeker. In eerste instantie zal ze proberen je uit de weg te gaan, maar met een rustige benadering laat ze zich eventueel wel aaien. Optillen is niet aan Bibi besteed, daardoor raakt ze wat chagrijnig. Er is waarschijnlijk niet goed naar haar grenzen geluisterd, waardoor ze dingen extra spannend is gaan vinden en soms wat knorrig kan zijn. Voor jonge kinderen is ze daarom ook niet zo geschikt.

Uiteraard heeft Bibi haar entingen gehad en is ze kerngezond! Bibi is op zoek naar een leuk konijnenmannetje om mee te daten en haar verdere leven mee te delen, want konijnen zijn echte groepsdieren. Heeft u een leuk gecastreerd mannetje bel dan gerust voor een afspraak om te koppelen, daar helpen we graag bij. Als het dan klikt tussen de twee konijnen kunnen ze samen mee! Uiteraard hoopt Bibi dan dat ze een mooi ruim verblijf krijgt met voldoende knaagmogelijkheden, speelgoed en heel lieve baasjes.

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen