Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Astor

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Astor.

Astor is een Mechelse Herder reu van 5 jaar oud. Hij is een grote jongen met een groot hart. Onlangs is hij wat gewisseld van baas en we hopen nu voor hem de permanente te vinden die goed bij hem past.

Astor is een echte Mechelaar: energiek en graag bezig. Hij is geen hond voor op een kleedje naast de haard en altijd hetzelfde blokje om. Deze jongen kan wat meer uitdaging in zijn leven gebruiken. Zo is hij bijvoorbeeld gek op zwemmen! Zeg maar bezeten, eenmaal in het water, blijft hij graag lekker poedelen. Hij ging daarom aan een lange lijn zwemmen, dan kan hij wat beter overgehaald worden om een einde te maken aan zijn zwemavontuur!

Astor is een aanhankelijke hond die gek is op aandacht. Hij kan heerlijk aan je plakken om te genieten van knuffels en aaitjes. Hij zoekt duidelijk de mensen op en heeft een behoefte aan aandacht. Mee uit wandelen zal zijn grootste hobby zijn. Zijn bezitterigheid is wel een aandachtspunt voor een nieuw baasje. Ballen en speeltjes zijn echt van hem, en geeft hij niet zomaar af.

We zoeken voor Astor een huis met afgesloten tuin/erf waar hij lekker buiten kan zijn wanneer hij dat wil, maar ook binnen mag zijn en onderdeel van zijn gezin uit mag maken. Een huis zonder kinderen en kleine dieren. Maar met liefdevolle baasjes die nog veel met hem willen ondernemen.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda