Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor ancistrus

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Naast honden, katten en konijnen krijgen we bij de Wissel regelmatig ook andere dieren binnen. Normaal gesproken gaat dit dan om overige zoogdieren of vogels, maar soms ook reptielen, amfibieën of zelfs een goudvis die op straat gevonden was! Enkele maanden geleden kregen we zelfs een heel aquarium binnen. Nu is dat een mooie toevoeging in onze balieruimte, echter doet het ancistrus koppel in het aquarium het iets te goed. Om te voorkomen dat we een aquarium vol krijgen zijn we dan nu ook op zoek naar een goed plekje voor een van de twee, of voor de man en vrouw als koppel. Ook zit er al een aantal jongen in de bak die groot genoeg zijn om te verhuizen. Wilt u dus een groepje in uw bak hebben, dan is dit ook zeker een mogelijkheid. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van het formaat van uw aquarium. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stichting Dierenopvang de Wissel en vragen naar Stephan, dit kan in ieder geval op maandag, dinsdag en donderdag.


Heeft u interesse  in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.


 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda