Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Brutes en Benzi

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Brutes en Benzi, twee gezellige knuffelkatten.

Brutes is de gezelligheid zelve. Hij staat altijd te springen om zijn portie aandacht en kan daarbij ook enorm in de weg lopen. Het maakt hem niks uit als je even geen tijd hebt voor een kriebel. Meneer blijft gewoon voor je neus staan en gaat lekker verder met kopjes geven en spinnen.

Benzi is net zo lief, maar heeft vaak even een momentje nodig om de kat uit de boom te kijken. Als hij even mag snuffelen is hij al snel om en dan kan ook Benzi erg goed knuffelen. Hij is iets minder opdringerig dan zijn broer, maar kan net zo hard spinnen en kopjes geven. Eenmaal op hun plek in hun nieuwe huis zullen beide heren zich waarschijnlijk laten zien als heuse schootkatten.

Dit gezellige en zachtaardige stel zal in de meeste huishoudens op hun plek zijn. Jongere kinderen zijn waarschijnlijk echter wat te druk voor ze. Iets oudere kinderen zal waarschijnlijk geen probleem zijn. Of ze honden gewend zijn is onbekend. Waarschijnlijk zullen ze het wel waarderen om in hun volgende huis af en toe een frisse neus te halen.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda