Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor 3 jonge kittens

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

 Deze week voor 3 jonge kittens. Deels ondeugend, deels afwachtend, maar in bezit van een goed motortje! Gevonden met moeder, maar niet gemist helaas. Moeder is een sociale lieve poes. De kittens zijn ook goed gesocialiseerd, maar vinden veranderingen eerst nog spannend. Ze herstellen heel snel en zijn dan gauw in hun spelmodus en willen keten!

Ze hebben hun eerste enting gehad, zijn gechipt, ontwormd, ontvlooid en mogen op kosten van het asiel worden gecastreerd. De enting moet nog wel een keer herhaald worden, dit is voor eigen rekening.

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. E-mails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen