Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor 3 hanen

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: 3 hanen.

We hebben de afgelopen weken deze mooie hanen afzonderlijk van elkaar binnen gekregen. Ze scharrelen rustig bij ons rond op een afgezet stuk grond. Ze zijn erg rustig en zijn niet erg vocaal aanlegt. De drie hanen mogen samen verhuizen. Maar uiteraard moeten ze dan wel veel ruimte hebben en niet bij hennen geplaatst worden. Het zou natuurlijk ook erg mooi zijn als ze allemaal apart hun eigen toompje hennen op een ruim erf zouden krijgen.

Voor onze hanen vragen wij geen vergoeding, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda