Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor 3 duifjes

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week drie duifjes. 

Enige tijd geleden kwamen er bij ons twee gevonden duifjes binnen. Helaas hebben we de oorspronkelijke eigenaren nooit meer gevonden, waarna ze gelukkig samen een goed plekje hadden gevonden. Helaas zijn ze echter vanwege persoonlijke omstandigheden weer bij ons teruggekomen, mét een extra verrassing. Het bleken namelijk een mannetje en vrouwtje te zijn die hun geluk samen hadden bekroond met gezinsuitbreiding! Ze zijn dan nu ook met z’n drieën op zoek naar een goed nieuw plekje.

Voor dit leuke drietal zijn we op zoek naar iemand die ze de beschutting en het comfort van een mooie til kan bieden, een mooi tochtvrij hok, waarbij ze dan ook voldoende de mogelijkheid krijgen om lekker de vleugels te kunnen strekken.

Heeft u interesse  in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda