Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor 24 kippen!

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: een groep van 24 kippen!

Deze grote groep kippen is op zoek naar een nieuwe vaste stek, nadat ze in een weiland gevonden zijn. Uiteraard zoeken ze nu weer een goed plekje waar ze een mooie kippenren met (vrije) uitloop, dagelijks voer en schoon water en af en toe wat lekkers krijgen.. Daarmee zijn deze dames namelijk al erg gelukkig!

In ruil daarvoor leggen ze dan graag voor u een eitje en brengen uw tuin tot leven door heerlijk rond te scharrelen.

Kippen horen niet alleen gehuisvest te worden, maar echt in toompjes. We plaatsen deze dames dan ook alleen samen of in groepjes. Zo weten we zeker dat ze niet vereenzamen, en bovendien, een leuk toompje is gewoon ook veel leuker om te zien! Voor kippen vragen wij 
geen vergoeding, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda