Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor 2 parkieten en een ratje

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: twee parkieten en een ratje.

Beide parkieten zijn gevonden in Leeuwarden. Maar wel allebei in een andere wijk. Diddle en Dito kwamen rond dezelfde tijd bij ons terecht en blijken een heel goede match te zijn. Deze twee mannetjes maken onze kantine supergezellig met hun vrolijke gefluit. Bent u op zoek naar een kleurig, gezellig duo? Maak dan telefonisch een afspraak!
Het ratje is alleen binnengekomen en naarstig op zoek naar een maatje. Mensen vindt ze ontzettend leuk en ze vindt het dan ook geweldig om lekker bij je te zitten. Ze heeft een plekje in de kantine waar ook iedereen van haar aanwezigheid aan het genieten is. Toch zoeken we een ander plekje voor haar waar ze gewoon lekker kan genieten van het normale leven.
Ze is hier binnengekomen met een oogje dat niet helemaal goed gaat; het is op de foto ook wel te zien. Helaas valt er niks tegen te doen en is het afwachten hoe het verder gaat. Ze heeft er niet zichtbaar last van maar dit kan in de toekomst wel komen.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda