Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Iris

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.Deze week: Iris.

Iris is als zwerfdier binnen gekomen op 1 mei. Bij binnenkomst bleek ze drachtig te zijn. Na 5 dagen is ze bevallen van 7 kittens die inmiddels 11 weken oud zijn en allemaal een nieuw thuis hebben gevonden.

Dat betekent dat Iris nog alleen is overgebleven en nodig toe is aan een nieuwe start. Aan haar karakter zal het niet liggen. In eerste instantie lijkt ze een beetje onzeker maar zodra je contact met haar hebt, laat ze zich graag aanhalen en blijkt hoe lief en speels ze is.

In het gastgezin waar Iris haar kittens heeft kunnen laten opgroeien heeft ze kennisgemaakt met de dochter des huizes en dat ging erg goed. Wel heeft ze een rustige stabiele omgeving nodig. Liever geen andere katten en honden.

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda