Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Lucky

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

 Deze week: Lucky. Ondanks zijn naam is hij inmiddels al een paar weken beschikbaar en gek genoeg nog steeds in de opvang. Hij is zo leuk dat je zou verwachten dat hij snel een nieuw thuis zou krijgen.

Lucky is gevonden, dus van zijn geschiedenis weten we helaas weinig. Wat we hier zien is een relaxte, maar zeer vrolijke kater, die soms luidruchtig aanwezig kan zijn (lees: miauwen!).
Hij zit vol met energie en we zoeken daarom een huishouden waar hij ook veel naar buiten kan.
We plaatsen hem liever niet bij kleine kinderen, want echt oppakken is niet aan hem besteed; hoe aanhankelijk hij ook is, ook weer niet te veel polonaise aan zijn lijf. Voor volwassenen en/of oudere kinderen die van een actieve, vrij aanwezige kat houden is Lucky wel erg geschikt.

We weten ook niet of Lucky goed bij andere katten en/of honden kan leven, maar wie Lucky in huis haalt, mag zich gelukkig prijzen dat Lucky zijn/haar huishouden komt opvrolijken! 

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. E-mails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen